≡ Menu

Hoteli v Splitu

Tudi pri hotelski ponudbi Split nikakor ne zaostaja za apartmaji, pa naj si gre za manjše butične hotele v središču mesta ali pa za večje hotele v turističnem predelu mesta. Katerikoli hotel boste izbrali, vas bo pričakala dalmatinska prijaznost in gostoljubje, odlična kulinarika ter kopica dodatnih storitev.

Hotele najdete s pomočjo iskalnika. Vpišite datume in na strani z rezultati izberite primeren hotel, na dodatni povezavi pa ga lahko enostavno rezervirate.

Booking.com

Hoteli Split

Da se boste lažje odločili, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj izvrstnih hotelov.

Palace Judita Heritage Hotel

V osrčju Dioklecijanove palače, se v palači iz 16. Stoletja, katera stoji ob glavnem trgu, nahaja butični hotel Palace Judita Heritage Hotel****. Nudi 8 stilsko in luksuzno opremljenih dvoposteljnih sob, nekatere so opremljene z masažno kadjo, nekatere z teraso, vse pa vključujejo sodobno opremo , kot npr. LCD televizor, klimatska naprava ter brezžični internet. Privoščite si lahko zajtrk v sobi, se okrepčate z koktajlom v hotelskem baru, se prepustite kulinaričnim dobrotam v restavraciji ali pa se predate sončnim žarkom na hotelski terasi. Iz in do parkirišča vas pripeljejo z električnim vozilom.

  Več info o hotelu

Hotel Atrium Split

Hotel Atrium se nahaja v mestnem središču, dober kilometer oddaljen od zgodovinskega starega mestnega jedra in Dioklecijanove palače. Nudi 128 luksuznih dvoposteljnih sob, med njimi tudi VIP apartma za dve osebi. Sobe so prostorne ter barvno in stilsko opremljene, hkrati pa nudijo ves potreben komfort za sproščen oddih. Gostje lahko uporabljajo velik wellnes center, notranji bazen, telovadnico, masažne kadi in savne. Ob večerih se lahko sprostite v igralnici ali pa zaplešete ob živi glasbi. V hotelski restavraciji Vam pripravijo bogat zajtrk, katerega lahko naročite tudi v sobo ter domače in mednarodne specialitete prav tako pa Vam pripravijo posebne menije na zahtevo.

  Več info o hotelu

Hotel Radisson Blu Resort Split

Letovišče Radisson Blu se nahaja na jugovzhodnem predelu Splita, 2km oddaljenem od središča mesta z zgodovinskimi znamenitostmi. Hotel nudi 250 svetlo in moderno opremljenih sob, med njimi je tudi nekaj dvoposteljnih apartmajev. Razgled iz večine sob se odpira na morje, v ozadju pa se dvigata otoka Brač in Šolta. Gostje lahko uživajo v velikem wellnes centru z zunanjimi in notranjim bazenom, masažnimi kadmi, telovadnico, savnami in masažami. Na razpolago je urejeno otroško igrišče, hotel pa nudi tudi svojo peščeno plažo. Zajtrk vam na zahtevo postrežejo v sobi, v restavraciji pa pripravljajo vsakovrstno kulinariko.

  Več info o hotelu

Oglejte si tudi druge hotele v Splitu preko strani Booking.

Na strani Split.si najdete tudi opise apartmajev v Splitu.